søndag den 17. august 2014

Billedredigering til ipad"Instacollage Pro" er et lækkert program til at sætte sine billeder i rammer. Jeg har brugt det til rigtig mange af mine billeder her på bloggen. Der er et stort udvalg af forskellige rammer og masser af "klistermærker" man kan pynte siderne med. Man kan tilføje tekst i forskellige farver, størrelser og skrifttyper. Man kan indstille farverne på billederne og ændre farve i baggrund og i rammerne. Et rigtig godt program.

"Yourmoments" er også et rigtig godt program. Det minder rigtig meget om "Instacollage", bare med en masse andre rammer og tekster. Her er dog ikke klistermærker med. Men lidt flere forskellige layouts at vælge imellem.

"Selfie fotoforbedrer" er et redigeringsprogram til at redigere enkelte billeder. Man kan indstille klarhed og lysstyrke, effekter og rammer, indstille fokus, vende og dreje billedet og sætte seje klistermærker ind. Man kan skære billedet til, tegne og tilføje tekst. Man kan fjerne røde øjne og tilsløre områder som ikke skal ses. Et væld af lækre funktioner.

"Photo Collage" Er også et rigtig godt program til at sætte billeder i rammer og lave collager. Der er et væld af valgmuligheder. Masser af billedopstillingsmuligheder, en masse flotte rammer, stort udvalg af baggrunde, forskellige former og farver, mange flotte muligheder for tekst og tekstbokse og en masse forskellige klistermærker. Helt klart også et program der er værd at se nærmere på!

"Instant Collage Free" Er et lidt anderledes program, hvor man vælger den række billeder man ønsker på sin collage , derefter kan man rotere, flytte, ændre størrelse osv. så de nærmest er "kastet" ind på en baggrand. Man kan vælge mellem en række forskellige baggrunde, men intet andet. Jeg vil dog sige at det er et rigtig fint program, hvis man vil have noget lidt mere afslappet og knap så opstillet. Specielt hvis man gerne vil have mange billeder på en collage.

"PhotoCollage for Instagram, Facebook..." Her kan man lave collager ligesom i "Instant Collage Free", og man kan samtidlig lave "Serier" hvor billederne kommer i en lang række og man kan sætte billederne pænt i de "skabeloner" der er. Altså et program som kan lidt af hvert. Her vælger man mellem en række forskellige baggrunde, man kan redigere lys og farvenuancer på billederne og man kan indsætte smarte labels og animationsklip

"Insta Scrapbook" Indeholder en masse muligheder. Man sætter sine billeder op i et kæmpe udvalg af skabeloner. Man kan redigere billederne enkeltvis ligesom i "Selfie fotoforbedre", med et væld af muligheder. Man kan justere rammer osv, og vælge mellem en masse forskellige udformninger af ramme, og man kan vælge mellem en MASSE forskellige baggrunde. Man kan indsætte tekst med forskellige skrifttyper, farver, størrelser og fremhævelser. Der er et STORT udvalg af klistermærker

"Snapseed" er et program hvor man redigere et enkelt billede, med lys, klarhed, farver, vinkler, beskæring og meget meget mere!

"InstScrap" er et program hvor man laver collager. Der er et kæmpe udvalg af layouts, forskellige rammer og baggrundsfarver. Man kan redigere hvert enkelt billede, med skarphed, lys, farver, beskæring og MEGET mere! Man kan indsætte klistermærker og tekst! Et program med MANGE muligheder, som jeg klart kan anbefale!

"Instacard" er et lidt anderledes program, hvor man kan lave kort til forskellige lejligheder. Man skriver simpelthen en tekst, og sætter et billede ind, og vælger så rammer, temaer, skrifttype, farve osv.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar