lørdag den 16. april 2016

Lalandia


Sidste år var vi 4 dage i Lalandia. Vi boede i et hyggeligt lille hus, og kunne tage i legeland og badeland som det passede os. Det var rigtig hyggeligt, og Bastian nød det i fulde drag. Der var så mange ting man kunne lave, så de 4 dage fløj bare afsted. 


Vandland
Vandlandet var virkelig noget der duede. Bastian kunne bruge flere timer der, hver eneste dag. Rigtig mange sjove ting, for både store og små. Sjove rutchebaner - også for de små. Stort bassin med mange forskellige legemuligheder for de små, med vandbane, skildpadder, legetårn, springvand og en masse legetøj. Der var det bølgende vand, som Bastian godt nok ikke var ret vild med - nok mest fordi det var ret koldt i forhold til børnebassinet. Man kunne sejle rundt i store baderinge og der var et KÆMPE "tårn" man kunne gå rundt i, med masser af sjove aktiviteter. 
Legeland
Legelandet var også noget der duede for Bastian. Der var mange sjove ting, og der kunne virkelig brændes noget krudt af. Et super godt sted at få leget noget motorik ind. Kravel, løbe, rutche, hoppe, krybe, dreje, klatre, tumle, kaste, skyde og meget meget mere...
Alt det andet...
Udover legeland og badeland er der også et væld af legepladser, hoppepuder, spillemaskine, biler, tog, får og meget andet... Bastian elskede at køre med toget, som man kunne tage fra Lalandia og ud til vores hus. De gange vi gik frem og tilbage var det også rigtig hyggeligt med alle de forskellige legepladser der lå på vejen.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar