fredag den 15. april 2016

Nye værelser!


Tilbygning i børnehøjde
Det er nu ca. 1 år siden, Bastian sad i stuevinduet og kiggede ud. En STOR oplevelse for en 3 årig dreng! Det tog lidt over 3 måneder at få bygget 3 værelser, top-renoveret det gamle køkken og lagt nye gulve i det meste af huset, og Bastian fulgte med på tæt hold hver eneste dag. Han kunne næsten ikke snakke om andet, end alle de spændende ting der foregik derhjemme, og i dag snakker han stadig om håndværkerne, og den store gravemaskine i haven.

Flytning eller tilbygning
Vi prøvede i et helt år at få solgt vores hus. Vi har egentlig hele tiden været glad for at bo der. Elsker den omkringliggende natur, haven ud til de åbne marker, søde naboer, hyggelig by osv. men vi manglede PLADS! Vi havde godt nok 3 værelser, udover soveværelset. Værelserne er bare så små at Bastian måtte have 1 værelse til seng og tøj, og 1 værelse til legetøj. Det sidste værelse er så mit kontor, og det vil jeg nødigt undvære. Så med endnu en bandit på vej, og måske endnu en i tankerne, måtte der jo skulle ske noget. Vi kiggede på en masse lækre, og DYRE huse, og glædede os til at få solgt, så et af dem kunne blive vores. Huset blev bare ikke solgt... 

Jeg havde lukket dagplejen, og gik hjemme med Bastian til vi skulle flytte, for at han ikke skulle skifte institution flere gange. Vi blev dog bare så glade for det, og jeg kunne slet ikke forestille mig at skulle sende ham i institution igen. 

Vi endte med at blive enige om at bygge til i stedet for at sælge. På den måde kunne vi have råd til at jeg blev ved med at have Bastian hjemme. En beslutning vi har nydt godt af, hver dag, lige siden. 

Flotte værelser
Tilbygningen blev til 2 store børneværelser og et fælles legerum. Bastian ELSKER sit værelse og er stadig utrolig stolt af det, og vil vise det frem til alle, der kommer indenfor døren. Han elsker at lege derinde, og kan bruge flere timer på at lege med sig selv. Vi slipper også for en masse rod i stuen, som der var før, da hans legeværelse var for lille til at man kunne køre med biler eller lege med lego.
Skønne værelser der er klar til masser af leg!Skønt med nyt køkken, med plads til det hele.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar