De små madbrød er bare SÅ gode. De er nemme at have med på tur, og hurtige at finde frem til en sulten mund Børnene elsker dem! Denne gang kogte jeg nogle blandede frosne bær og puttede i. (den overskydne saft blev brugt på is :)) Vi har også lavet dem med både grøntsager og skinketern/ketchup i. Dog er ikke alle børn vilde med alle slags Så find bare på noget dine børn er vild med, så skal det nok blive et sikkert hit
- 300g. Hvedemel
- 200g. Rugmel
- 150g. Margarine
- 50g. Gær
- 2½ dl. Mælk
Lun mælken og opløs gæren heri. Kom mel og øvrige ingredienser i, og ælt til en ensartet dej. Del dejen i 2 lige store dele, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 40 min.
Rul dejen ud til en stor firkant ca. 30×30 cm. lad dem hvile ca 5 min. rul dem ud endnu engang og del hver firkant i 9 kvadrater. kom fyld i hver firkant og fold dem sammen. Læg dem på en bageplade med samlingen nedad. Lad dem hæve ca. 15. min. pensel med æg.
Bagetid: ca. 15 min. i en 225gr. varm ovn eller 210 varmluft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar