lørdag den 9. august 2014

puslespil til Ipad"Store lastbilder og anlægsmaskiner puslespil for børn i førskolealderen" er et spil for de 1-5 årige.
Der er nogle rigtig seje puslespil til børn der er vilde med de store maskiner. Bastian synes det er helt fantastisk og nogle vildt seje maskiner!

"Rasmus Klump" indeholder flere forskellige små spil. Bla. et puslespil for de små børn, hvor Rasmus Klump og hans venner skal have fundet deres rigtige pladser.

"Spil for børn i alderen 2-5 om dyrene i skoven" indeholder også mange sjove spil, deriblandt et puslespil hvor dyrene skal finde de rigtige pladser, og et puslespil hvor man skal sætte dyrene i størrelsesorden. nogle rigtig fine spil, som Bastian er vild med!

"Pepi Tree" er også et spil med flere forskellige muligheder. Bla. et spil hvor man skal finde forskellige dyr, som lever i et træ, hvorefter de skal sættes på deres rigtige pladser.

"Førskole Zoo dyrepuslespil til småbørn og børn" er også et rigtig fint spil, med mange muligheder, og god lærring. Der er også puslespil!

"FarmPuzzle for babies" er et puslespil, hvor man skal finde de rigtige pladser til forskellige dyr og grøntsager.

"Sjov for buksetrold 2" er et puslespil hvor man skal sætte forskellige ting i de rigtige felter.
Der kan tilkøbes en masse ekstra puslespil.

"Jungledyrespil for mindre børn" er fyldt med en masse gode puslespil med alverdens forskellige dyr.

"App for børn - gratis børnespil" er en række puslespil, hvor man slutter af med lidt sjov, i form af en bus der kører gennem byen, hvor man kan få den til forskellige ting, eller en rumraket der flyver gennem rummet. 

"Min egen puslespil" er et spil, hvor man kan tage billeder af sig selv, eller hente billeder fra sit album, som man kan lave puslespil af. Ganske sjovt og i flere forskellige nivauer. 

"Sjov til småbørn - en sjov lyd og puslespil" er en række puslespil med sjove figurer som kommer med mange sjove lyde. 

"Sjov for småbørn" er en app med mange forskellige puslespil.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar