mandag den 23. juni 2014

Æblesnegle



Til vores julehygge-dag i dagplejen, lavede jeg snegle med æbler og kanel.
  • 25 g. gær
  • 3 dl. vand
  • 1 dl. A 38
  • 100 g. hvedeklid
  • 100 g. rugmel
  • 1 tsk. salt
  • 400 g. hvedemel
  • 5 æbler
  • 3 tsk. kanel
Rør gæren ud i lunken vand og A 38. Tilsæt hvedeklid, rugmel og salt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens dejen æltes. dejen hæves tildækket i ca. 45 min.
Halvér dejen og rul den ud på 2 plader, ca. 30×40 cm. Riv æblerne og klem saften ud. Bland de revne æbler med kanel, og fordel det på de to plader, og rul dejen sammen til en lang pølse. Skær sneglene ud i ca. 2 cm. tykkelse og læg dem på en bageplade. Lad dem efterhæve i ca. 15 min. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar