lørdag den 9. august 2014

PlayKids til Ipad

PlayKids indeholder mange små og sjove spil. 
Man kan lave stjernebilleder, hvor man forbinder en streg mellem en række stjerner som til sidst bliver til et billede. 
Man kan farvelægge en række forskellige tegninger. Her kan man også lære hvordan man blander 2 forskellige slags farver.
Der er et spil hvor man skal rydde op. Det er et lille "puslespil" hvor man skal vælge de rigtige figurer til at putte i kassen.
Der er også et vendespil, hvor man kan styrke hukommelsen.
Der er puslespil, hvor man kan vælge mellem forskellige billeder og sværhedsgrader. 
Der er et spil hvor man kan vælge mellem billeder af forskellige slags dyr, hvor de så kommer op i fuld skærm og siger lyde.
Der er også et "mini kursus" i at tegne. På skærmen får man vist hvordan man skal tegne forskellige figurer, og man skal derefter tegne på papir ved siden af.
Der er også et klaver hvor man kan spille musik. Der kan spilles på både almindeligt klaver, stjerner, blade, dyr, tal og farver. 

Spillet der desværre på engelsk, men da der ikke bliver snakket ret meget igennem spillet, er det ikke noget der har betydning for selve spillet.

I spillet kan man også få læst små eventyr op. Desværre også på engelsk, så det er ikke noget Bastian har fået ret meget ud af.

Sidst men ikke mindst kan den bruges til at lulle baby i søvn. Man kan taste ind hvilke sange den skal spille og i hvor lang tid. Derefter trykker man på start og der kommer en fuldskærm med skiftende beroligende farver op, hvor der imens bliver spillet de valgte sange. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar