lørdag den 9. august 2014

Sproglære til Ipad"Musikinstrumenter: Gratis baby-flashkort" er et spil der indeholder en masse forskellige instrumenter, som man kan trykke på, og de kommer derefter op i fuldskærm, og instrumentets navn står for neden, det bliver læst op og lyden fra instrumentet bliver derefter spillet. Så børn lære både hvordan selve ordet og instrumentet ser ud, hvordan man siger det og hvordan det lyder.

"Safari og jungledyr: Gratis baby-flashkort" er fra samme udvikler, blot med dyr i stedet for instrumenter. Stadig med de samme lærringsmuligheder og med mange forskellige slags dyr.

"Dyr og redskaber: Gratis baby flashcard" er igen fra samme udvikler, og med samme lærringsmuligheder som de sidst nævnte. Denne gang med forskellige dyr og redskaber.
Nogle rigtig gode og lærerige spil,  som styrker sproget.

"Music Color Lite - Babies & toddlers flashcards" er et spil hvor man lærer farver. Man kan trykke på de forskellige farver, hvorefter de bliver læst op, og man kan derefter vælge mellem flere forskellige billeder af ting i den valgte farve. Man kan også få opgaver hvor man skal finde et billede ud af 4 forskellige som er i den valgte farve.

"Sound Touch Lite - Babies & toddlers flashcards"  er fra samme udvikler som den forrige. Her kan man vælge mellem en række forskellige kategorier, hvor man i hver kategori kan finde en masse billeder. når man trykker på et billede kommer det op i fuldskærm og man hører lyde som passer til. Nogle spil der er rigtig gode at sidde og snakke ud fra.

"Video Touch Lite - Baby & toddler video flashcards" er igen fra samme udvikler. Denne gang også et spil med flere forskellige kategorier, hvor der vises en lille film med det valgte billede. Også et meget lærerigt spil, at sidde og snakke ud fra.

"Tumling Lyd 123" er et spil hvor man igen vælger mellem en masse kategorier og en masse forskellige billeder. Når man trykker på et billede kommer selve ordet frem i bunden, det bliver læst op og selve lyden som passer til, bliver spillet. Også et meget lærerigt spil.

"Touch the Sound" er lavet til børn fra 4 år. Man får 4 billeder og skal så vælge det billede som man mener passer til den lyd der bliver afspillet.

"Ordspillet" er også et spil hvor man trykker på et billede, og der bliver sagt hvad det er, efterfulgt af en lyd svarende til billedet. Her er også mange billeder at vælge imellem, inddelt i kategorier.

"Video touch" har lavet flere forskellige apps med forskellige emner. Nogen af dem fåes gratis, og andre koster penge. Men det er også et program hvor man kan trykke på nogle billeder, og der kommer så en lille video frem med det der var på billedet. 
Bastian finder dem meget underholdende, og snakker vældigt om det der kommer frem.

"App til småbørn med dyr" "peekaboo animals" er et spil hvor man finder diverse dyr i skoven osv. Bastian synes det er rigtig sjovt, og elsker at sidde og snakke om dyrene.

"Spil for børn - gratis spil for små børn" er et spil hvor man kan åbne til en lade, eller andre steder, hvor der så gemmer sig forskellige dyr inde, som siger lyde, og navnet på dyret bliver nævnt. Bastian finder det meget underholdende, og elsker at snakke om dyrene, og gentage deres lyde.

"De første ord til børn og babyer på dansk" viser billeder af forskellige ting, hvor ordet vises og oplæses.

" app for små børn - gratis børnespil med dyr" Her får man også en stak billeder, med navn og lyd.

"Mine første ord" har også billeder af rigtig mange ting, som altsammen bliver remset op.

"Sjov for børn - spil og børneapps for små børn" er et spil hvor man får en masse billeder hvor man lærer ordene på de forskellige ting. Man kan samle sjove puslespil med sjove lyde, og man kan få opgaver hvor man skal finde et bestemt dyr, hvorefter det bliver vist med lyd og navn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar