fredag den 22. august 2014

Rønnebærkiks

2013-10-14 16.32.03Min søn og jeg var i weekenden, hjemme og besøge hans mormor og morfar. Det resulterede i at vi var ude og plyndre deres have for rønnebær.  Nu har jeg så lavet rønnebærkiks. Vores lille pose med rønnebær, blev til 4 portioner (4 bageplader) med kiks, og de smager bare skønt :)






I får lige opskriften. Så er det bare med at komme ud og plukke ;)
2 dl. rønnebær
225 g grahamsmel (jeg måtte bruge halv rugmel, halv grahamsmel, da jeg løb tør)
125 g. speltmel
2 spsk smør
1 knivspis salt
1 dl fløde
Rør mel og finthakkede rønnebær sammen. Smelt smørret og bland det i dejlen, sammen med fløden. Ælt til en fast dej. Rul det tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Læg det på bagepladen, og fjern det øverste lag bagepapir. Skær dem ud i passende størrelse. Evt. drys med frø (pres dem let ned i dejen) Bages ved 200 grader i ca. 15 min.
2013-10-14 06.37.542013-10-14 12.51.27

Ingen kommentarer:

Send en kommentar